Senior 50 Plus Event

Na het succes van vorig jaar organiseert de recreatiecommissie van onze vereniging ook dit jaar weer een Senior 50 Plus Event voor tennissers/sters van (bijna) 50 jaar en ouder (dus geboren voor 1-1-1968). Er kan worden ingeschreven voor heren- of dames- of gemengd dubbel in de speelsterktes 6-7-8. Ook leden van andere verenigingen kunnen/mogen meedoen!

Rekening houdend met allerlei toernooien, competities, vakanties, etc. is uiteindelijk als datum gekozen voor ZATERDAG 22 juli.

Het inschrijfgeld bedraagt € 6,00 p.p. en dat is incl. lunch. Aanmeldingen uiterlijk woensdagavond 19 juli 23.00 uur naar Kees de Vos. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, maar met 8 beschikbare banen kan daar nog wel wat bij. Het toernooi begint ca. 10 uur en wordt onderbroken voor een gezamenlijke lunch. Alle koppels spelen minimaal 3 wedstrijdjes van ca. 45 minuten en worden zoveel mogelijk naar sterkte in poules ingedeeld.

Alle deelnemers zullen uiterlijk 21 juli per e-mail worden geïnformeerd over het wedstrijdschema.

NB: deze Senior 50 Plus Events tellen NIET mee voor de jaarlijkse speelsterktebepaling. Het gaat dus 'nergens' om, behalve om de gezelligheid!

is een gezellige vereniging met zo'n 400 leden. Het park bestaat uit 8 smashcourt/tennisrood banen (allemaal voorzien van LED-verlichting), 2 mini-banen, een beachtennisveld, een tafeltennistafel, een oefenkooi en een ruime kantine met een groot terras.

Vanaf alle terrasjes heb je een prima (over)zicht op de banen.