Competitie senioren

Als lid kun je mee doen aan de voorjaars-, mixed- en najaarscompetitie. Deze competities worden gespeeld op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Je kunt zelf de keuze maken op welke dag je speelt en met welk team. Competitie kan in verschillende vormen gespeeld worden: een mix team (man en vrouw), een damesteam of een herenteam. Je kunt mogelijk aansluiten bij één van de teams of zelf een team samenstellen.

KNLTB VOORJAARSCOMPETITIE 2022

Van 26 maart t/m 2 juli wordt de KNLTB voorjaarscompetitie georganiseerd. Dit is - met uitzondering van de zondag - een Zeeuwse competitie.

Voor deelname aan deze competitie zijn kosten verschuldigd: inschrijfgeld € 45,- per team + € 7,50 per koker ballen (2 kokers per thuiswedstrijd). Voor de vrijdagavond bedraagt het inschrijfgeld € 32,- per team + € 7,50 per koker ballen (2 kokers per thuiswedstrijd).

De inschrijving sluit op WOENSDAG 29 december 20 uur. Voor inschrijving en nadere inlichtingen kun je contact opnemen met onze competitieleiders Ferry de Gans en René Schimmelpennink ([email protected]).

Voorjaarscompetitie 2022 aanbod senioren.pdf