Echt(e)parentoernooi op ZONDAG 17 februari

Op ZONDAG 17 februari organiseren wij voor onze seniorleden alweer het vijfde recreatietoernooi van deze winter. Ditmaal voor ECHT(E)PAREN. Omdat zich waarschijnlijk onvoldoende echt(e)paren zullen aanmelden, kan ook door ‘gewone’ gemengd dubbels worden ingeschreven. De echt(e)paren zullen wel zoveel mogelijk bij elkaar worden ingedeeld!!

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per paar. Dit is incl. 1x koffie/thee met ??? bij binnenkomst en een borrelhapje na afloop. De eerste wedstrijden beginnen om 13.00 uur (graag tijdig aanwezig - kantine open vanaf 12.30 uur). Einde van de wedstrijden ca. 16.00 uur. Uiterlijk één dag van tevoren zal het speelschema per e-mail aan de deelnemers worden toegezonden

Inschrijven kan per e-mail bij Peter Bouw.

LET OP: slechts één van de partners hoeft lid te zijn van onze vereniging. Mooie gelegenheid dus om je partner over de streep te trekken. Misschien ten overvloede: iedere aanmelding wordt bevestigd!! Heb je geen bevestiging gekregen, neem dan contact op met Peter Bouw (06-51048894).
De inschrijving sluit DONDERDAG 14 februari 23.00 uur of zodra het maximum aantal inschrijvingen (ca. 25 koppels) is bereikt.

In geval van twijfelachtige weersomstandigheden zal uiterlijk zondagmorgen 11 uur een beslissing genomen worden over wel/niet doorgaan. Een afgelasting zal per e-mail en via de website worden bekend gemaakt.

Op ZONDAG 24 maart organiseren we het laatste recreatietoernooi(tje) voor dames- en herendubbels.