Zin in een Blind Date??

Op ZONDAG 15 december organiseren wij voor onze seniorleden het tweede recreatie toernooitje van deze winter en ditmaal de BLIND DATE. Hiervoor moet individueel worden ingeschreven. D.m.v. loting wordt men vòòr aanvang van de wedstrijden gekoppeld aan een andere man/vrouw. Uitgangspunt is dat zoveel mogelijk gemengd dubbels worden samengesteld. Bij meer aanmeldingen van dames dan heren of andersom zullen uiteraard ook enkele dubbels geformeerd moeten worden.

Aanvang eerste wedstrijden om 13.00 uur (i.v.m. loting graag uiterlijk 12.45 uur aanwezig - kantine open vanaf 12.30 uur). Einde van de wedstrijden ca. 16.00 uur. Ieder koppel speelt minimaal 3 wedstrijden.

Inschrijven kan per e-mail bij Kees de Vos. Er is ruimte voor 40 deelnemers, dus wacht niet tot het laatste moment. VOL = VOL!!

De inschrijving sluit ZATERDAG 14 december 12.00 uur of zodra het aantal van 40 deelnemers is bereikt!!

Let op: iedere aanmelding per e-mail wordt bevestigd. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 p.p.