Jaarlijkse Algemene Leden Vergadering

Het bestuur van LTC Zierikzee nodigt alle leden uit voor het bijwonen van de Algemene Leden Vergadering 2019. Deze zal gehouden worden op maandag 25 februari a.s. in het clubgebouw aan de Grevelingenstraat. Aanvang: 19.30 uur.

Om geldige besluiten te kunnen/mogen nemen, dient op de vergadering minimaal 10% van alle seniorleden aanwezig te zijn. Aangezien er belangrijke onderwerpen op de agenda staan, waaronder de verkiezing van enkele nieuwe bestuursleden en de begroting voor 2020, hopen we dat veel leden naar de vergadering zullen komen en de opkomst voldoende zal zijn.

Het bestuur rekent op jullie!

Eén dezer dagen zullen de uitnodiging, de agenda en bijbehorende stukken per e-mail aan alle leden worden verzonden. Als je woensdag a.s. nog niets hebt ontvangen, neem dan kontakt op met secretaris Andrea Marteijn.