Afsluiting voorjaarscompetitie

Op ZATERDAG 12 mei organiseren we een gezellig avond voor alle competitieteams. Rond 17 uur gaat de megapan van Slagerij Ornée-Bolier op het vuur, zodat rond de klok van 18 uur gegeten kan worden. De kosten zijn € 10, - p.p. (excl. drankjes).

Spelers en speelsters kunnen/moeten zich bij hun captain opgeven. Uiteraard zijn partners en tegenstanders ook van harte welkom. De teamcaptains wordt dringend, doch beleefd verzocht uiterlijk 6 mei het aantal personen door te geven aan Loekie den Hollander, hetzij per e-mail of telefonisch 06-23191918. Ook niet-competitiespelers (m/v) kunnen zich bij haar opgeven.