Interne Mix start op DONDERDAG 17 mei

De inschrijving voor de komende Interne Mix is gesloten. De teller van het aantal deelnemende teams is blijven steken op 18. Deze zijn verdeeld over twee poules met 4 en twee poules met 5 teams. In totaal worden dat dus - ff snel uitgerekend - 64 wedstrijden en dus 11 speelavonden. Klik hier voor de poule-indeling.

Er zal worden gespeeld op de donderdagen: 17 - 24 - 31 mei, 7 - 14 - 21 juni, 30 augustus, 13 - 20 - 27 september en 4 oktober. Er wordt NIET gespeeld in vakanties, tijdens Concert at Sea (28 juni), de Havendagen (23 augustus) en MHF-toernooi (6 september). Reservespeeldata zijn 5 juli en 11-25 oktober. Als het niet nodig is om in te halen, wordt 4 oktober de SLOTAVOND.

LET OP: tijdens het Wulken 35+ (7 juni) wordt 'gewoon' gespeeld. Deelnemers aan de interne mix, die zich voor voor deze toernooien willen inschrijven, wordt geadviseerd de donderdagavond als verhindering op te geven.

Klik hier voor het wedstrijdprogramma.