Interne Mix van start op DONDERDAG 16 mei

De inschrijving voor de komende Interne Mix is gesloten. De teller van het aantal deelnemende teams is blijven steken op 21. Deze zijn verdeeld over vier poules met 4 en één poule met 5 teams. In totaal worden dat dus - ff snel uitgerekend - 68 wedstrijden en dus 9 speelavonden met 6 wedstrijden en 2 speelavonden met 7 wedstrijden. Klik hier voor de poule-indeling.

Er zal worden gespeeld op de donderdagen: 16 - 23  mei, 6- 13 - 20 juni, 4 juli, 22 augustus, 12- 19 - 26 september en 3 oktober. Er wordt NIET gespeeld op Hemelvaartsdag (30 mei), in zomer- en herfstvakantie, tijdens Concert at Sea (27 juni) en de Havendagen (29 augustus). Reservespeeldata zijn 5 september en 10 - 24 - 31oktober. Als het niet nodig is om in te halen, wordt 3 oktober de SLOTAVOND.

LET OP: tijdens het Wulken 35+ (6 juni) en Mosseltoernooi (4 juli) wordt 'gewoon' gespeeld. Deelnemers aan de interne mix, die zich voor voor deze toernooien willen inschrijven, wordt geadviseerd de donderdagavond als verhindering op te geven.

Klik hier voor het wedstrijdprogramma.