Speelsterktes voor 2019

Het tennisseizoen van 2018 loopt richting het einde. Dit betekent dat het tijd is om de speelsterktes te bepalen. Jaarlijks bepaalt de KNLTB de speelsterkte voor alle leden op basis van het Dynamisch Speelsterkte Systeem (DSS). Voor veel (?) spelers is dit een spannende periode: hebben de resultaten die ze hebben behaald in competities en toernooien geleid tot een hogere rating?
Donderdag 15 november 2018 worden de nieuwe speelsterktes voor 2019 van elk KNLTB-lid bekend gemaakt via het spelersprofiel in MijnKNLTB.nl.