Toss op woensdag, vrijdag en zondag

Er wordt deze week weer getosst: woensdag vanaf 9 uur, vrijdag vanaf 19 uur en zondag vanaf 10.30 uur. Ieder half uur wordt van partner en tegenstander gewisseld, dus je kunt ook wat later komen en/of eerder weggaan. Leeftijd, geslacht, beroep, speelsterkte, etc zijn allemaal niet van belang. De TOZ is immers bedoeld om leden nader met elkaar te laten kennismaken en ervaring op te doen met 'het spelletje'. Er wordt gespeeld tot resp. ca. 21 uur en 12.30 uur en je hoeft je NIET aan te melden. Dus gewoon: KOMEN!!