Aanmeldingen Winterne Mix

Tot op heden hebben zich 24(!!) teams aangemeld:

Matchmakers - De Stoepesmashers - Double Trouble - Bijna Deuce - Praatjesmakers - Toeval - Altijd Present - Komt Goed - Foreplay - Super Tie - De Toppers - De Balletjes - de 3e Helft - Invallen & Opstaan - Forever Deuce - Fourty Love - Dream Team - Doe mâ un dodde - Chanties Angels 1 en 2 (nieuw) - VanAllesWat (vh Zus & Zo) - Unmatchables (vh De SchaRen) - LEF - TKenNogNet (nieuw).

Aanmelden kan nog t/m DINSDAG 15 oktober bij Marcel Jonker.

De Winterne Mix start op DONDERDAG 31 oktober!

Info voor nieuwe teams:

Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per team, te voldoen bij de wedstrijdleiding op de eerste speelavond van het team. Een team bestaat uit minimaal 2 dames en 2 heren. Meer teamleden mag en is zelfs aan te bevelen. Graag bij opgave de naam van het team en ALLE teamleden vermelden. Degene die een team aanmeldt, wordt geacht de aanvoerder van dat team te zijn (tenzij anders aangegeven in de e-mail).

Elke speelavond zal één team worden aangewezen om bardienst te doen. Deze bardienst begint om 19.00 uur!!  Het klaarmaken van de bekende hapjes hoort ook bij de bardienst. De commissie zorgt dat de ‘grondstoffen’ aanwezig zijn.

Zodra de indeling bekend is, zal deze met het wedstrijdprogramma op de website worden gepubliceerd. Per speelavond, die om 19.15 uur begint, worden 4 partijen gespeeld van 40 minuten: 1x damesdubbel, 1x herendubbel en 2 gemengd dubbels. Per avond zijn 8 punten te verdelen: voor een gewonnen partij 2 punten en voor een gelijkspel 1 punt.