Aanmelden Winterne Mix 2018/19

Tot op heden hebben de volgende 18 teams zich aangemeld voor de komende Winterne Mix:

Komt Goed - Fourty Love - Zus en Zo - De Praatjesmakers - Bijna Deuce - De 3e Helft - Doe mâ un dodde - De Matchmakers - De Toppers - Altijd Present - De Balletjes - Forever Deuce (nieuw team) - Toeval - LEF - Super Tie - Foreplay - De Plakkers - De SchaRen (vh Double the Fun).

Het Dream Team en de Zonnestraaltjes gaan in winterslaap, dus zij slaan een keertje over.

Aanmelden kan nog t/m ZONDAG 21 oktober bij Marcel Jonker.

De competitie begint op DONDERDAG 1 november. Op 8 november, 27 december, 3 + 31 januari en 7 maart wordt er NIET gespeeld.