Herfstkampioenen!

Het was (ook) voor de penningmeester (m/v) een mooi en financieel gezien rooskleurig najaar: prima kantineopbrengsten en weinig dinerbonnen voor de kampioenen! Immers, van de in totaal 22 seniorenteams wisten dit najaar 'slechts' 2 teams het kampioenschap binnen te halen. En dat is wel eens anders geweest. Maar gelukkig was de gezelligheid er niet minder om! De kampioenen:

• op zaterdag het 5e mixedteam van captain Mariëlle Koster, dat ondanks 2x verlies, 1x gelijk maar ook 3x winst uiteindelijk toch meer punten heeft behaald dan de concurrentie. Het team bestond uit v.l.n.r.: Carla Boot, Pieter Nijzink, Mariëlle Koster, Patrick Plaizier, Jory & Bernard van Meer. Monique ten Have, Hennie Kunst, Wilma Kodde en Ramazan Ayaz ontbreken op de foto.
  • op zondag het 1e herenteam van captain Kevin Tam, dat met 6x winst ongeslagen eerste is geworden. Het team bestond uit v.l.n.r.: Lex Theuns, Kevin Tam, Niels v.d. Made en Lucas Lemsom. Met dank aan de invallers: François Marteijn, Freek Hazebroek en Iman Padmos.

Wij feliciteren beide teams met dit succes!!

Binnenkort moet al weer worden ingeschreven voor de voorjaarscompetitie 2019. Nader bericht volgt z.s.m.