Doe-mâ-un-dodde op VRIJDAG 18 januari

Op VRIJDAG 18 januari organiseert de recreatiecommissie voor onze seniorleden het vierde recreatietoernooi van deze winter, ditmaal de Doe-Mâ-Un-Dodde variant. De deelnemers bepalen ZELF waarvoor zij willen inschrijven: heren-/damesdubbel of gemengd dubbel. Bovendien hoeft je partner GEEN lid te zijn van onze vereniging. Dit is dus een ideale gelegenheid om eindelijk eens met iemand van buiten de vereniging te kunnen samenspelen. Dit kan/mag een lid zijn van een andere vereniging, maar dat is niet noodzakelijk. Speelsterkte en resultaat zijn niet belangrijk (er zijn dus ook geen prijzen te verdienen!), maar zoals gewoonlijk staan gezelligheid en sportiviteit voorop!!

Inschrijven bij voorkeur per koppel. Individueel aanmelden kan ook, maar je hebt dan GEEN enkele garantie dat je mee kunt doen. De organisatie zal proberen je te koppelen aan een ander 'individu (m/v)'.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per koppel. Dit is incl. 1x koffie/thee met ??? bij binnenkomst en een borrelhapje na afloop. Ook dit keer kan van tevoren (vanaf 18 uur) weer worden gegeten. Voor € 3,50 p.p. krijg je een kop overheerlijke soep en een aantal broodjes.

De deelnemers zullen zoveel mogelijk op basis van de gezamenlijke speelsterkte worden ingedeeld. De eerste wedstrijden beginnen om 19.15 uur (graag tijdig aanwezig - kantine open vanaf 19.00 uur). Einde van de wedstrijden ca. 22.15 uur. Ieder koppel speelt minimaal 3 wedstrijden.

Inschrijven kan bij Peter Bouw per e-mail of telefonisch 06-51048894. Graag aangeven of je mee wilt eten. Iedere aanmelding wordt bevestigd!! Er is ruimte voor ca. 25 koppels, dus wacht niet tot het laatste moment. VOL = VOL!!!

De inschrijving sluit DONDERDAG 17 januari 18.00 uur of zodra het aantal van 25 koppels is bereikt!!  Uiterlijk vrijdagmiddag 13.00 uur zal het speelschema per e-mail aan de deelnemers worden toegezonden.