Clubkampioenschappen 2019

Als gevolg van de renovatie van onze banen zijn de clubkampioenschappen 2019 'verhuisd' naar de week van maandag 25 t/m zondag 31 maart. Een mooie gelegenheid derhalve om onze nieuwe banen uit te proberen en en passant nog ff te oefenen voor de voorjaarscompetitie die eind maart van start gaat.

Nadere info en inschrijven kan via deze link.

De inschrijving sluit ZONDAG 17 maart 23:59 uur.

Vrijdagavond 29 maart is de FEESTAVOND, die dit jaar in het teken staat van Oud Hollandse Spelen. Vanaf 20.30 uur zullen in teams diverse spelen worden afgewerkt. Je moet je van tevoren hiervoor wel even aanmelden, hetzij als individu hetzij als team van max. 6 personen. Stuur dan een email naar Nina der Weduwen.

Zondag 31 maart is het uiteraard FINALE-dag. Bovendien zijn er deze dag tal van activiteiten voor mensen die tijdens de OPEN DAG kennis willen maken met tennis en onze vereniging.

Het belooft dus weer een leuke en gezellige week te worden. Jij doet toch ook (weer?) mee? De eerste 50 inschrijvingen zijn al 'binnen'.