De GROTE schoonmaak

ZATERDAG 23 maart willen we vanaf 10 uur met de hulp van een aantal vrijwilligers het park en clubgebouw aan een grote schoonmaak onderwerpen. Op de to-do-list staan o.a. het buitenmeubilair en de reclameborden en in de kantine de vitrines, kasten en ramen. Als de toiletgroep klaar is, zal ook die er nog aan moeten geloven.

Uiteraard is het een kwestie van 'vele handen maken licht werk' en wij doen dan ook een beroep op onze leden om 'even' te komen helpen. Namens onze veurzitter en zijn mede-bestuursleden alvast bedankt!!