Update renovatie

Vanmorgen (donderdag) zijn de nieuwe matten gearriveerd. Echter, vanwege het slechte weer van de laatste dagen wordt pas MAANDAG begonnen met het leggen daarvan. Voor o.a. het lijmen is immers droog weer noodzakelijk. Het is nog niet duidelijk wanneer de eerste 2 banen beschikbaar komen, maar het streven is om volgende week donderdagavond ALLES klaar te hebben.

Begin deze week is de lavalaag gefreesd, uitgevlakt en gerold. Het is dan ook NIET TOEGESTAAN om de banen te betreden.

Graag hiervoor jullie medewerking en begrip!!