Kampioen nr. 7

Afgelopen zaterdag is het 1e mixedteam ongeslagen kampioen geworden in de hoofdklasse afd. Zeeland. Van de 7 wedstrijden werden er 5 gewonnen en 2 gelijk gespeeld. Een gewelidge prestatie. Proficiat!

V.l.n.r. Nathalie Schoenmakers, Patrick Renger, NIna der Weduwen, Patrick van Nieuwenhuijze, Willem Lafeber, Heidi Lafeber (captain), Lenneke de Graaf. Liggend: René Schimmelpennink.

Vermeldenswaard is dat de 4 dames (met assistentie van Chantal Suur) in het voorjaar ook al kampoen zijn geworden met hun damesdubbelteam. Chapeau, dames!