Doe-mâ-un-dodde toernooi(tje) op ZONDAG 19 januari

Op ZONDAG 19 januari organiseert de recreatiecommissie voor onze seniorleden het derde recreatietoernooi van deze winter, ditmaal de Doe-Mâ-Un-Dodde variant. De deelnemers bepalen ZELF waarvoor zij willen inschrijven: heren-/damesdubbel of gemengd dubbel. Bovendien hoeft je partner GEEN lid te zijn van onze vereniging. Dit is dus een ideale gelegenheid om eindelijk eens met iemand van buiten de vereniging te kunnen samenspelen. Dit kan/mag een lid zijn van een andere vereniging, maar dat is niet noodzakelijk. Speelsterkte en resultaat zijn niet belangrijk (er zijn dus ook geen prijzen te verdienen!), maar zoals gewoonlijk staan gezelligheid en sportiviteit voorop!!

Inschrijven bij voorkeur per koppel. Individueel aanmelden kan ook, maar je hebt dan GEEN enkele garantie dat je mee kunt doen. De organisatie zal proberen je te koppelen aan een ander 'individu (m/v)'.

Aanvang eerste wedstrijden om 13.00 uur (graag uiterlijk 12.45 uur aanwezig - kantine open vanaf 12.30 uur). Einde van de wedstrijden ca. 16.00 uur. Ieder koppel speelt minimaal 3 wedstrijden.

Inschrijven kan per e-mail bij Kees de Vos of telefonisch: 06-53402767. Er is ruimte voor 24 koppels, dus wacht niet tot het laatste moment. VOL = VOL!!

Let op: iedere aanmelding per e-mail wordt bevestigd. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per koppel. Dat is incl. 1x koffie/thee met wat lekkers en nà afloop nog wat 'knabbels' tijdens de après-ski.

De inschrijving sluit DONDERDAG 16 januari 20.00 uur of zodra het aantal van 24 koppels is bereikt!!