Aanmeldingen Interne Mix

Momenteel hebben zich de volgende 23 teams aangemeld voor de Interne Mix die - hopelijk - half mei van start kan gaan:

Chanties Angels 1, Chanties Angels 2, Chanties Angels 3, Forever Deuce, 't Ken Nog Net, De Praatjesmakers, Super Tie, De Stoepesmashers, Double Trouble, de 3e Helft, Altijd Present, Bijna Deuce, Doe-mâ-un-dodde, De Toppers, Invallen & Opstaan, Matchmakers, Foreplay, Van Alles Wat, De Balletjes, LEF, Fourty Love, Dolce & the Gang, De Sigaartjes.

De teams van Komt Goed, Toeval en Dream Team slaan deze zomer over.

Het maximum aantal teams is 24. Er is dus nog ruimte voor 1 team!!

‘Wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

Inschrijven kan nog t/m 28 april bij Marcel Jonker.