Aanmeldingen Interne Mix

Momenteel hebben zich de volgende 19 teams aangemeld voor de Interne Mix die - hopelijk - half mei van start kan gaan:

Chanties Angels 1, Chanties Angels 2, Chanties Angels 3, Forever Deuce, 't Ken Nog Net, De Praatjesmakers, Super Tie, De Stoepesmashers, Double Trouble, de 3e Helft, Altijd Present, Bijna Deuce, Doe-mâ-un-dodde, De Toppers, Invallen & Opstaan, Matchmakers, Foreplay, Van Alles Wat, De Balletjes.

Het team van Komt Goed slaat deze zomer over. De overgebleven heer Rob Weeber is mogelijk beschikbaar voor een ander team.

Nog geen reactie ontvangen van: Dream Team, Fourty Love, Toeval, LEF.

Inschrijven kan nog t/m 28 april bij Marcel Jonker.