Nieuws

Kantine en banen t/m 6 april GESLOTEN!

Het bestuur heeft in al haar wijsheid besloten om het beleid van de KNLTB ten aanzien van het omgaan met het coronavirus te volgen:

De KNLTB roept alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen. Deze maatregelen gelden t/m 6 april in heel Nederland.

De maatregelen hebben ook gevolgen voor de Voorjaarscompetitie. De KNLTB zal zich de komende dagen beraden over de verdere uitvoering hiervan.

Dit houdt o.a. in dat de eerste 2 speeldagen van de KNLTB Voorjaarscompetitie in de regio Zeeland op zaterdag 28 maart en 4 april NIET doorgaan. Evenals de eerste speeldag van de KNLTB Voorjaarscompetitie Landelijk op zondag 5 april. Hetzelfde geldt voor de eerste speeldag van de tenniskids GROEN op zondag 5 april.

Het moge duidelijk zijn dat ook ALLE bardiensten t/m 6 april komen te VERVALLEN!

« Terug

» Nieuws archief

Footer

LTC Zierikzee

is een gezellige vereniging met zo'n 400 leden. Het park bestaat uit 8 smashcourt/tennisrood banen (allemaal voorzien van LED-verlichting), 2 mini-banen, een beachtennisveld, een tafeltennistafel, een oefenkooi en een ruim clubgebouw met een groot terras.

Vanaf alle terrassen heb je een prima (over)zicht op de banen.

Contact:

Tennispark:
Grevelingenstraat 5
4301 XZ Zierikzee
Telefoon clubhuis:  0111-415420
E-mail
Facebook
Twitter