Kantine en banen t/m 6 april GESLOTEN!

Het bestuur heeft in al haar wijsheid besloten om het beleid van de KNLTB ten aanzien van het omgaan met het coronavirus te volgen:

De KNLTB roept alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen. Deze maatregelen gelden t/m 6 april in heel Nederland.

De maatregelen hebben ook gevolgen voor de Voorjaarscompetitie. De KNLTB zal zich de komende dagen beraden over de verdere uitvoering hiervan.

Dit houdt o.a. in dat de eerste 2 speeldagen van de KNLTB Voorjaarscompetitie in de regio Zeeland op zaterdag 28 maart en 4 april NIET doorgaan. Evenals de eerste speeldag van de KNLTB Voorjaarscompetitie Landelijk op zondag 5 april. Hetzelfde geldt voor de eerste speeldag van de tenniskids GROEN op zondag 5 april.

Het moge duidelijk zijn dat ook ALLE bardiensten t/m 6 april komen te VERVALLEN!