Voorjaarscompetitie 2020

Bericht van de KNLTB:

Op dit moment ligt het verenigingsleven stil t/m 6 april en kunnen we nog niet voorzien tot wanneer de maatregelen omtrent het coronavirus aanhouden. Het voorlopig opschuiven van de startdatum van de competities naar begin mei is daarom het best mogelijke scenario. Op deze manier kunnen we voor de zomervakantie een volledige competitie afspelen en wordt verenigingen en spelers voldoende ruimte geboden om zich voor te kunnen bereiden.

De KNLTB Voorjaarscompetitie voor senioren en junioren (op vrijdag en zondag) start met de eerste speeldagen in het weekend van 9 en 10 mei. Concreet houdt dit in dat speelronde 1, 2, 3 en 4 worden uitgesteld en worden gespeeld na speelronde 5, 6 en 7. Er wordt dus gespeeld in zeven opeenvolgende weken. Zodra vanuit het RIVM en NOC*NSF groen licht wordt gegeven voor het hervatten van de wedstrijden, informeren wij je hierover en passen wij de speeldata zo snel mogelijk aan op MijnKNLTB.

De Voorjaarscompetitie afd. Zeeland (op zaterdag) zal hoogstwaarschijnlijk komen te VERVALLEN. Immers, de mixed competitie begint op zaterdag 23 mei!!