De Club Ladder

Ter compensatie van het ontbreken van 'echte' wedstrijdjes - immers geen competitie, geen toernooien, geen interne mix - wordt in de periode van 1 juli t/m 31 augustus de Club Ladder voor mixed dubbels georganiseerd. De Club Ladder is een wedstrijdvorm waarin mixkoppels elkaar uitdagen voor een wedstrijd en daarbij steeds ‘hoger op de ladder’ kunnen komen. Een wedstrijdvorm die uitsluitend gericht is op de leden van LTC Zierikzee.

Jij en je mixpartner dagen via de KNLTB ClubApp andere mixkoppels uit. Je plant samen een datum en tijd, reserveert een baan, speelt een wedstrijd van 45 minuten en voert zelf de uitslag in via de KNLTB Clubapp. Na 31 augustus weet je of je ‘gestegen’ bent op de Club Ladder.

De Club Ladder vind je op de KNLTB ClubApp bij: Spelen > Wedstrijden > Laddercompetitie. Bij ‘beschikbaar’ zie je de Clubladder Mix waar je jezelf met mixpartner kunt inschrijven door deze te selecteren. Schrijf je nu in en speel mee met deze nieuwe vorm van interne competitie!

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail en kun je nalezen hoe je andere mixkoppels uitdaagt.

Mocht nog  je vragen hebben over de Club Ladder, dan kun je contact opnemen met Mart Baartmans (06-46142832).