VERSOEPELINGEN PER 1 JULI

Het kabinet heeft woensdag tijdens de persconferentie de voorgenomen versoepelingen per 1 juli bevestigd. Dat betekent dat nu ook het terras en clubhuis open kunnen en brengen we de gezelligheid weer terug op ons park. Per 1 juli worden ook de mogelijkheden voor het houden van bijeenkomsten verruimd, zowel binnen als buiten. Dat is goed nieuws, want dan zijn evenementen, competities en toernooien weer mogelijk en zijn toeschouwers weer van harte welkom.

ALGEMEEN

• Voor alle leeftijdsgroepen geldt dat zij normaal spelcontact mogen hebben op de baan. Tijdens trainingen en in het spel hoeft geen 1,5 meter afstand te worden gehouden.
  • Handen schudden en high five doen we NIET.
  • Een toezichthouder voor de jeugd is niet nodig.
  • Bij trainingen is er geen maximum aantal spelers meer per baan. De trainer houdt altijd 1,5 meter afstand tot de leerlingen.
  • Voorafgaand en na afloop van het tennissen dienen spelers van 19 jaar en ouder wel 1,5 meter afstand tot elkaar te houden. Ook naast de baan, in het clubhuis, op het terras en in de kleedkamers.
  • Kleedruimtes zijn weer open. Er mag GEEN gebruik gemaakt worden van de douches (neveldruppeltjes van de doucheruimte nemen de uitgeademde druppeltjes mee de ruimte in).

RICHTLIJNEN VOOR CLUBHUIS

Er is een looproute gemaakt → clubhuis en toiletten via de hoofdingang naar binnen. Bij gebruik clubhuis → via de schuifpui naar buiten. Als je in het clubhuis zit en gebruik wilt maken van het toilet → via de schuifpui naar buiten en de hoofdingang naar binnen.

De tafels en stoelen dienen op hun plaats te blijven staan. Er mogen geen stoelen verzet of bijgezet worden.

In de kantine mag alleen gezeten worden, niet blijven staan.

Er staat handgel bij binnenkomst en schoonmaak spray om de tafels na gebruik te reinigen.

Maak na gebruik de tafel even schoon en breng het dienblad met vuile glazen/kopjes terug naar de bar.

KANTINEDIENSTEN

De sleutels worden NIET meer opgehaald bij Fysant en Monique de Morree.

Met je eigen sleutel van het hek en de buitendeur clubhuis ga je naar binnen. Mocht je nog geen sleutel hebben, dan kun je deze aanschaffen via Kees de Vos (€ 5,00 borg).

Met je KNLTB tennispas ga je door de paslezer op de keukendeur (magneetstrip rechts). Het systeem legt vast wie wanneer naar binnen gaat.

Achter de keukendeur hangt een sleutelkast en hierin zitten de sleutels van de kantine. De keukendeur kan je open zetten met een haak.

UITLEG KANTINEDIENST

Klik hier voor de uitgebreide uitleg. Lees deze voorafgaand aan de kantinedienst goed door.

KANTINEDIENSTEN VASTLEGGEN

De kantinediensten kunnen vanaf vandaag ingevuld worden via de KNLTB Club.App. Op deze app kun je de kantinediensten inplannen. In de maanden juli en augustus kan er een kantinedienst ingevuld worden van maandag t/m vrijdag.

Open de KNLTB Club.App

Klik op club (huisje onderaan de app)

Klik op diensten (bovenaan de app)

Bij de datum zie je of er een dienst beschikbaar is of niet

Klik op de datum en op inschrijven → de bardienst ligt vast

Als je een bardienst draait voor je competitieteam, geef dit dan via de mail door aan  Jacqueline Goudzwaard (jacqg126@gmail.com) of Mariëlle Koster (almakoster@zeelandnet.nl) → met vermelding om welk team het gaat en de naam captain.

AFHANGEN WEER VIA AFHANGBORD

Vooraf reserveren is niet meer verplicht. Daarom gaan we terug naar afhangen via het afhangbord in de hal van het clubhuis. Alle reserveringen vanaf 1 juli die via de ClubApp zijn gedaan, zullen worden verwijderd!

Om 1,5 meter afstand te kunnen bewaken:

• 1 persoon hangt af voor de rest van zijn/haar groepje
  • Niet meer dan een persoon bij het afhangbord
  • Na het afhangen weer naar buiten via de kantine

CAMERA

In de kantine is een camera geïnstalleerd, deze staat altijd aan. Met deze camera is er zicht op de kassa en de vitrinekasten. De beelden worden na een week overschreven. Bij calamiteiten kunnen de beelden teruggekeken worden door Mariëlle Koster (Bestuurslid Kantine), Pieter Nijzink (Secretaris) of Loekie den Hollander (Voorzitter). Het privacy protocol is aangepast en terug te vinden op de website van LTC Zierikzee.

TEGEMOETKOMING SENIORLEDEN

Omdat iedereen een paar maanden niet heeft kunnen tennissen, heeft het bestuur besloten de leden een korting te geven op het jaarlidmaatschap van 2021. Alle seniorleden die in 2020 het gehele jaar lid zijn geweest (1 januari t/m 31 december 2020), krijgen een korting van € 20,- op het jaarlidmaatschap van 2021.

BELANGRIJK

Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen (ben je positief getest, geef dit dan door aan de Corona-verantwoordelijke Loekie den Hollander (06-23191918)).

Houd 1,5 meter afstand (uitzondering tijdens het sporten)

Vermijd drukte

Was vaak je handen

Dit was weer veel informatie, dus we snappen dat er misschien nog onduidelijkheden zijn. Heb je nog vragen, mail deze dan naar  ltc-zierikzee@zeelandnet.nl

Geniet weer van een drankje op het terras of in de kantine!