Succes!!!

Vandaag start de KNLTB Competitie 2020! Onze competitieleiders Ferry de Gans en René Schimmelpennink zorgen er voor dat alles op rolletjes verloopt. Mocht je ergens vragen over hebben, dan kun je bij hen terecht.

De kantinecommissie, het klusteam en de mannen van het baanonderhoud hebben er voor gezorgd dat ons park en de banen er top bij liggen!

Er is buiten onze kantine extra ruimte gemaakt, zodat alle teams voor, tijdens en na de wedstrijd gezamenlijk een hapje en een drankje kunnen doen. Alle captains hebben informatie gekregen over de richtlijnen tijdens de competitie.

Heel veel succes allemaal!