Kantine (weer) GESLOTEN!

M.i.v. morgen (dinsdag 29 september) is de kantine voorlopig voor 3 weken GESLOTEN. Dus helaas 'even' geen drankje(s) meer na het tennissen. Uiteraard komen gedurende deze periode de reeds geplande bardiensten te vervallen.

Een baan reserveren moet vanaf morgen weer via de KNLTB.Club App. Dat kan dus NIET meer via het afhangbord! Er kan - maximaal één dag vooruit - op de hele uren worden gereserveerd en voor 60 minuten.

Voor wat betreft de najaarscompetitie wachten we even op de richtlijnen van de KNLTB. Zodra hierover iets bekend is, zullen we e.e.a. communiceren. Je hoeft natuurlijk niet gestudeerd te hebben om te kunnen voorspellen wat er 'uit de hoge hoed' komt.