Schouwen Duiveland 50+ toer

Ook in 2019 zal de 50+ karavaan weer over het eiland trekken en gewoontegetrouw begint het programma in Zierikzee met de proloog + gezamenlijk ontbijt (dit gaat - ongeacht het weer - ALTIJD door!!)

De volgende 'etappes' staan op het programma:

• op vrijdag 5 april in Zierikzee (8.30 uur!!)

• op vrijdag 3 mei in Bruinisse (9 uur)

• op vrijdag 7 juni in Nieuwerkerk (9 uur)

• op vrijdag 5 juli Renesse + Burgh (9 uur)

• op vrijdag 2 augustus in Schuddebeurs + Scharendijke (9 uur)

• op vrijdag 6 september in Zierikzee (9 uur)

• op vrijdag 27 september afsluiting in Nieuwerkerk (9 uur)

De speeltijden zijn van 9.00 uur tot ca. 12.00 uur. Iedere deelnemer speelt minimaal drie potjes.

Opgeven voor deelname steeds uiterlijk een week voor de speeldatum bij Wim & Evelyn Lanser, de contactpersonen voor onze vereniging. De kosten voor deelname aan de 1e dag (= incl. ontbijt) bedragen € 6,00. Deelname op de andere dagen is GRATIS. Consumpties zijn voor eigen rekening.

In februari/maart 2019 wordt weer via mail geïnventariseerd wie mee wil doen aan de Toer en ruim een week vóór elke speeldatum volgt dan een definitieve uitnodiging.