T-tag Westerscheldetunnel

Onlangs is de voorjaarscompetitie van start gegaan. Diverse teams kunnen zich weer opmaken voor één of meerdere reisjes naar het o zo mooie (en gezellige!!) Zeeuws Vlaanderen. Omdat de boot niet meer vaart (althans niet voor auto's) moet je dus door de Westerscheldetunnel en daarvoor is tol verschuldigd: voor personenauto's is dat € 5,00 per passage. De vereniging heeft de beschikking over een zgn. T-tag. Dit is een electronisch pasje, waarmee niet alleen goedkoper (€ 3,80 per passage) maar vaak ook sneller kan worden betaald. De kosten van het gebruik moeten natuurlijk wel met de vereniging worden verrekend.

Deze T-tag is beschikbaar voor alle leden van onze vereniging en te reserveren bij Kees de Vos.

Wees er snel bij, want er is veel vraag naar en we hebben er maar één!! .