Nieuws

Senior 50 Plus Event

Na het succes van vorig jaar organiseert de recreatiecommissie van onze vereniging ook dit jaar weer een Senior 50 Plus Event voor tennissers/sters van (bijna) 50 jaar en ouder (dus geboren voor 1-1-1968). Er kan worden ingeschreven voor heren- of dames- of gemengd dubbel in de speelsterktes 6-7-8. Ook leden van andere verenigingen kunnen/mogen meedoen!

Rekening houdend met allerlei toernooien, competities, vakanties, etc. is uiteindelijk als datum gekozen voor ZATERDAG 22 juli.

Het inschrijfgeld bedraagt € 6,00 p.p. en dat is incl. lunch. Aanmeldingen uiterlijk woensdagavond 19 juli 23.00 uur naar Kees de Vos. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, maar met 8 beschikbare banen kan daar nog wel wat bij. Het toernooi begint ca. 10 uur en wordt onderbroken voor een gezamenlijke lunch. Alle koppels spelen minimaal 3 wedstrijdjes van ca. 45 minuten en worden zoveel mogelijk naar sterkte in poules ingedeeld.

Alle deelnemers zullen uiterlijk 21 juli per e-mail worden geïnformeerd over het wedstrijdschema.

NB: deze Senior 50 Plus Events tellen NIET mee voor de jaarlijkse speelsterktebepaling. Het gaat dus 'nergens' om, behalve om de gezelligheid!

« Terug

» Nieuws archief

Footer

LTC Zierikzee

is een gezellige vereniging met zo'n 400 leden. Het park bestaat uit 8 smashcourt/tennisrood banen (allemaal voorzien van LED-verlichting), 2 mini-banen, een beachtennisveld, een tafeltennistafel, een oefenkooi en een ruim clubgebouw met een groot terras.

Vanaf alle terrassen heb je een prima (over)zicht op de banen.

Contact:

Tennispark:
Grevelingenstraat 5
4301 XZ Zierikzee
Telefoon clubhuis:  0111-415420
E-mail
Facebook
Twitter