GEMENGD dubbeltoernooi op 25 november

Op ZONDAG 25 november organiseren wij voor onze seniorleden het tweede van in totaal 6 recreatie toernooien, ditmaal voor GEMENGD dubbels. Er kan per koppel worden ingeschreven en de wedstrijden zullen zoveel mogelijk op basis van de gezamenlijke speelsterkte worden ingedeeld. Er kan eventueel ook individueel worden ingeschreven. De commissie zal trachten (dit is geen garantie!!) deze ‘individuen’ te koppelen.

Kijk bij <Lees meer> voor meer info.

De eerste wedstrijden beginnen om 13.00 uur (graag tijdig aanwezig - kantine open vanaf 12.30 uur) en ieder koppel speelt minimaal 3 wedstrijden. Einde van de wedstrijden ca. 16.15 uur.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per koppel. Dit is incl. 1x koffie/thee bij binnenkomst en een borrelhapje tijdens de ‘après-ski’. Inschrijven kan per e-mail bij Peter Bouw. De inschrijving sluit DONDERDAG 22 november 17.00 uur.

Let op: iedere aanmelding wordt bevestigd! Heb je geen bevestiging ontvangen? Bel dan ff met Peter 06-51048894.

Uiterlijk zaterdagmiddag 17.00 uur zal het speelschema per e-mail aan de deelnemers worden toegezonden.

In geval van twijfelachtige weersomstandigheden zal uiterlijk zondagmorgen 11 uur een beslissing genomen worden over wel/niet doorgaan. In geval van afgelasting zal dit via de website worden bekend gemaakt.

De data van de andere 4 toernooien:

• VRIJDAG 14 december (blind date)
  • VRIJDAG 11 januari (heren- en damesdubbel)
  • ZONDAG 17 februari (doe-mâ-un-dodde)
  • ZONDAG 24 maart (Blind Date)

Uitnodigingen worden ongeveer 14 dagen van te voren toegezonden.