Snert Blind Date op VRIJDAG 14 december

VRIJDAGAVOND 14 december organiseren wij voor onze seniorleden al weer het derde van in totaal 6 recreatie toernooitjes. Vanwege de 'proef' met het spelen op vrijdagavond i.p.v. op zondagmiddag is gekozen voor de BLIND DATE, omdat hiervoor individueel moet worden ingeschreven. D.m.v. loting wordt men vòòr aanvang van de wedstrijden gekoppeld aan een andere man/vrouw. Uitgangspunt is dat zoveel mogelijk gemengd dubbels worden samengesteld. Bij meer aanmeldingen van dames dan heren of andersom zullen uiteraard ook enkele dubbels geformeerd moeten worden.

Uiteraard hopen we dat door de keuze voor de vrijdagavond ook andere leden eens hun neus laten zien!

Voorafgaand aan de wedstrijdjes kunnen liefhebbers vanaf 18 uur eerst nog ff hun buikje rondeten. Voor € 3,50 p.p. krijg je een kop erwten- of tomatensoep en een keuze uit diverse broodjes (ham, kaas en worst). Bij de snert hoort uiteraard ook nog roggebrood met spek.

Aanvang eerste wedstrijden om 19.15 uur (i.v.m. de loting graag uiterlijk 19.00 uur aanwezig - kantine open vanaf 18.45 uur). Einde van de wedstrijden ca. 22.15 uur. Iedere deelnemer speelt minimaal 3 wedstrijden.

Inschrijven kan per e-mail bij Peter Bouw. Er is ruimte voor max. 48 deelnemers, dus wacht niet tot het laatste moment. VOL = VOL!!

Let op: iedere aanmelding per e-mail wordt bevestigd. Het inschrijfgeld bedraagt € 2,50 p.p. Dat is incl. koffie/thee bij binnenkomst en nà afloop nog wat 'knabbels' tijdens de après-ski. Geef bij aanmelding duidelijk aan als je wilt meeëten en welke soep (erwten- of tomaten) je voorkeur heeft!!

Kijk bij <Lees meer> voor nog meer info en de andere data!!

De inschrijving sluit WOENSDAG 12 december 20.00 uur of zodra het aantal van 48 deelnemers is bereikt!!

De data van de resterende 3 toernooien:

• VRIJDAG 11 januari (heren- en damesdubbel)
  • ZONDAG 17 februari (gemengd dubbel/echtparen)
  • ZONDAG 24 maart (Blind Date)

Uitnodigingen worden ongeveer 14 dagen van te voren toegezonden.