Hoofdsponsor

De naam van je bedrijf langs de baan bij LTC Zierikzee op een winddoek van 17 bij 2 meter (zie foto onder)? Als dat geen indruk maakt bij de tennissers en supporters! Je kan er zelf voor kiezen om een slogan te plaatsen of informatie van jullie bedrijf. De kleuren zijn voorgeschreven door de KNLTB (groen met zwarte opdruk). Als hoofdsponsor krijg je op de homepage van onze website een banner met het bedrijfslogo en een link naar de website. Deze link wordt ook weergegeven op de sponsorpagina. Daarnaast gebruiken onze leden een KNLTB App waarop het logo van je bedrijf zichtbaar is. Uiteraard zullen wij een nieuwe sponsor aankondigen op Facebook, omdat wij trots zijn op onze sponsors. En het grote nieuws is niet te missen tussen het nieuwsoverzicht op de LTC Zierikzee website en de KNLTB App.

En wat zijn de kosten voor zo’n mooie plaats bij LTC Zierikzee? Aanschafkosten winddoek: circa € 570,00 exclusief BTW. De jaarlijkse kosten zijn afhankelijk van de baan waarop het doek geplaatsts wordt: € 350,00, € 425,00 of € 500,00 per jaar. 

De kontraktduur is 3 jaar, omdat we het zonde vinden als het doek na een jaar weggegooid moet worden. Het eerste kalenderjaar worden i.v.m. aanschaf van het doek GEEN kosten in rekening gebracht.