Jeugd

De jeugdcommissie organiseert jaarlijks een aantal activiteiten. Vanaf 2021 gaan we met een eilandelijke kalender werken. Hierop staan de activiteiten voor alle jeugdspelers van Schouwen Duiveland die bij de verschillende clubs georganiseerd worden. 

In het voor- en najaar wordt er onder leiding van Johnny Quaak van Active Tennis Tennisopleiding een rood- en oranjecompetitie (de jongste jeugd) georganiseerd. Er wordt dan iedere keer op een andere vereniging gespeeld. 

De eilandbokaal wordt in oktober/november gespeeld. De jeugdspelers van Schouwen Duiveland strijden deze dag om de wisselbeker binnen te halen. 

Tijdens de funmasters kunnen jeugdleden een vriend of familielid meenemen. Deze dag staat gezelligheid centraal. 

Op zondagochtend kunnen jeugdleden van LTC Zierikzee meespelen met de tozz. Je kunt gewoon komen en op de dag zelf wordt er gekeken tegen wie en met wie je speelt. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden er een paar rondjes gedaan, waarbij er gewisseld wordt van partner en tegenstander. Houd hiervoor de mail, whatsapp-groep en website in de gaten. 

De oudere jeugd kan zich ieder voor- en najaar inschrijven voor de KNLTB-competitie (geel en groen). Heb je geen team, laat dit dan weten aan je trainer. Samen met de jeugdcommissie gaat de trainer kijken in welk team je mee kunt spelen.