Jeugd

De jeugdcommissie organiseert jaarlijks een aantal activiteiten. Vanaf 2021 wordt er met een eilandelijke kalender gewerkt. Hierop staan de activiteiten voor alle jeugdspelers van Schouwen Duiveland die bij de verschillende clubs georganiseerd worden. 

In het voor- en najaar wordt er onder leiding van Johnny Quaak van Active Tennis Tennisopleiding een rood- en oranjecompetitie (de jongste jeugd) georganiseerd, de Worldtour. Er wordt dan iedere keer op een andere vereniging gespeeld. 

De eilandbokaal wordt in oktober/november gespeeld. De jeugdspelers van Schouwen Duiveland strijden deze dag om de wisselbeker binnen te halen. 

Tijdens de funmasters kunnen jeugdleden een vriend of familielid meenemen. Deze dag staat gezelligheid centraal. 

Op zondagochtend (10.30) kunnen jeugdleden van LTC Zierikzee meespelen met de toss. Je kunt gewoon komen en er wordt ter plekke gekeken met wie en tegen wie je speelt. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden er een paar rondjes gedaan, waarbij er gewisseld wordt van partner en tegenstander.

De oudere jeugd kan zich ieder voor- en najaar inschrijven voor de KNLTB-competitie (geel en groen). Heb je geen team, laat dit dan weten aan je trainer. Samen met de jeugdcommissie gaat de trainer kijken in welk team je mee kunt spelen. Teams kunnen bestaan uit jeugdleden van alle verenigingen op Schouwen-Duiveland en er wordt op LTC Zierikzee gespeeld.