Ons bestuur

Voorzitter - Loekie den Hollander

[email protected]

  

Voor wie mij nog niet kent, ik ben Loekie den Hollander. Vanaf het moment dat ik met mijn gezin in Zierikzee ben komen wonen, ben ik lid van LTC Zierikzee. Toen mijn kinderen nog jong waren, ben ik begonnen met ondersteunende werkzaamheden voor de jeugdcommissie, daarna ben ik doorgestroomd naar bestuurslid Technische Commissie en sinds 2020 ben ik voorzitter van deze gezellige vereniging. Ik speel mee in diverse competitieteams, maar doe ook graag mee met de interne mix of een gezelligheidstoernooitje. Mensen herkennen mij door mijn dubbelhandige forehand én backhand. Uiteraard is het moeilijk om met een club van ongeveer 400 leden iedereen persoonlijk te kennen, maar ik doe wel mijn best om dit voor elkaar te krijgen. Verbondenheid en betrokken zijn binnen een vereniging vind ik heel belangrijk. Ken je me nog niet, dan vind ik het leuk om met je in contact te komen. Dus zie je me op onze vereniging, spreek me dan gerust even aan.

Secretaris - Pieter Nijzink 

[email protected] 

Mijn naam is Pieter Nijzink, vader van 3 dochters, opa van een groeiend aantal kleinkinderen, getrouwd met Marianne die moeder is van 2 zoons en een dochter. Ik woon sinds 2017 hier in Zierikzee aan de Steiltjesstraat en terwijl iedereen me vraagt waarom ik vanuit Dordrecht naar Zierikzee ben gegaan, vraag ik me af waarom ik dat niet al jaren eerder heb gedaan.Wat is het hier fantastisch, doe daar nog een hele goeie tennisclub bij en die is er, dan is het dus perfect hier! In Dordrecht was ik met 15 jaar bestuurservaring bij Tennisvereniging CC (7 jaar jeugdcie en 8 jaar voorzitter) al tamelijk bekend in het tenniswereldje, ik ben in Dordrecht nog steeds bestuurslid bij tennishal Schenkeldijk (4 banen). Mijn rol binnen het bestuur is sinds 2018 secretaris en daar horen volgens de knltb de volgende taken bij;Samen met de voorzitter en de penningmeester vorm ik het dagelijks bestuur, ik organiseer de  bestuursvergaderingen en ALV, notuleer en hou de actiepuntenlijst bij. Samen met de penningmeester houd ik het archief bij. Daarnaast ben ik het eerste aanspreekpunt voor de externen (KNLTB, gemeente, keuringsdiensten en andere verenigingen). Ik organiseer de AED avonden en probeer zoveel mogelijk subsidies binnen te halen. Waarvoor kan je bij mij terecht? Voor alles wat de club aangaat, wat verkeerd loopt, wat beter kan, wat niet klopt of gewoon om te kletsen of een potje te tennissen. Mijn grootste wens is de toevoeging van 2 padelbanen aan de club en daar ga ik me na deze covidtijd weer vol voor inzetten.  

Penningmeester - Hennie Kunst 

[email protected]

Hallo, ik ben Hennie Kunst en sinds vorig jaar penningmeester van onze gezellige LTC Zierikzee. Ongeveer 10 jaar geleden vanuit Papendrecht verhuisd naar Schouwen-Duiveland aangezien ik Brigitte had ontmoet. Sinds 9 jaar wonen we samen met onze hond Joep in de Meelstraat. Ik ben vader van 3 volwassen voetballende zoons en hebben we (tot nu toe) 1 kleinzoon (Dex). Naast het tennissen heb ik een intensieve en leuke baan bij Maître in Oude Tonge. Na bij heel wat sportclubs lid te zijn geweest in de afgelopen 61 jaar (zoals tennis, voetbal, badminton, squash, hardlopen en duiken) sinds 4 jaar weer met tennissen begonnen. Naast meespelen in de competitie, toernooien ect., kom ik zeker ook voor de gezelligheid naar ons park. Mocht je mij nog niet kennen, maar wel iemand zien met "tot wanhoop drijvende fantastische dropshots" dan kun je er bijna zeker van zijn dat ik dat ben. Tot slot, wil ik nog even benoemen dat zonder de inbreng van alle vrijwilligers en zo ook de leden van de financiële commissie onze vereniging niet zo zou kunnen draaien, daarvoor allen dank.

Bestuurslid | Technische zaken - Peter Godrie

[email protected]

Hoi, ik ben Peter! In het verleden zat ik als ‘normaal’ lid in de technische commissie en nu, sinds april 2020, heb ik de taak van voorzitter van de technische commissie op me genomen. Sinds 1996 werk en woon ik in Zeeland, eerst 4,5 jaar in Zierikzee en vanaf eind 2000 in Goes. In 2010 werd onze zoon Wes geboren. Tennissen doe ik vanaf mijn elfde. Ik ben begonnen in Etten-Leur en later in Tilburg. Bij de clubs in deze plaatsen heb ik competitie gespeeld en mede toernooien georganiseerd. Bij LTC Zierikzee heb ik ook een aantal jaren de clubkampioenschappen gedaan.

Bestuurslid | Recreatie Junioren/Senioren - Peter Talen 

[email protected] 

Ik ben Peter Talen, geboren en getogen in Nieuwerkerk. Ik heb 1 zoon en die heet Ruben. Voor dat ik ging tennissen had ik een voetbal en korfbal carrière. In 2015 ben ik met een groepje lid geworden bij LTC Zierikzee. Ik heb een korte tijd aan heel veel toernooien en competitiewedstrijden op en buiten het eiland mee gedaan, daardoor heb ik veel mensen leren kennen in de tenniswereld. Ik speel in een aantal competitieteams en ik vind het leuk om als captain voor deze teams voor de kledingsponsoring te zorgen via lokale ondernemers. Na jarenlang vrijwilliger te zijn geweest bij VV Zierikzee/SV MZC’11 als leider/coach bij de teams van mijn zoon en bij VV Bruse Boys als wedstrijdcoördinator, ben ik vrijwilliger geworden bij LTC Zierikzee. Ik ben bestuurslid recreatie en maak deel uit van het 30+ toernooi commissie. Na de cursus VTL voor toernooileider wil ik misschien ook nog wel eens bondsgedelegeerde worden bij de KNLTB. Ik beleef veel plezier aan de tennis bij een mooie club met veel mogelijkheden.

Bestuurslid | Kantinecommissie - Mariëlle Koster-Plompen 

[email protected]

Mijn naam Is Mariëlle Koster, getrouwd met Alfred Koster. Samen hebben wij een dochter en een zoon. 31 jaar geleden ben ik in Zierikzee komen wonen en ik ben werkzaam als Verpleegkundige. 7 jaar geleden ben ik begonnen met tennissen. En zoals velen spijt dat ik niet eerder ben begonnen. Het tennisspel is ontzettend leuk om te doen, maar zeker ook de gezelligheid bij de vereniging. Er wordt veel georganiseerd en het maakt niet uit op welk niveau je speelt. Ik ben sinds 2016 lid van de kantinecommissie en de laatste 2 jaar als voorzitter. De taken van de kantinecommissie zijn teveel om op te noemen, maar denk aan voorraad bijhouden, bijhouden kantinediensten, schoonmaak en kassa systeem. Dit doe ik samen met een fantastisch team. Samen doen, dat vind ik erg belangrijk. Als iemand vragen of tips heeft kun je altijd bij mij terecht.

Bestuurslid | Jeugd - Monique ten Have-de Klerk 

[email protected] 

Mijn naam is Monique ten Have. Ik woon samen met mijn man Paul en dochter Noa sinds 2005 in Zierikzee. Sinds mijn jeugd tennis ik al en sinds wij hier zijn komen wonen ben ik lid bij LTC Zierikzee. De eerste jaren dat wij hier woonden heb ik de interne mix georganiseerd. Waarna ik werd gevraagd om te helpen in de jeugdcommissie. Nadat ik een aantal jaar gestopt ben, ben ik in 2018 bestuurslid Jeugd geworden. Zelf ben ik niet zo’n hele fanatieke tennisser maar naast vrijspelen zit ik in een mixed competitieteam en speel heel af en toe een toernooitje. Nadat het aantal jeugdleden de afgelopen jaren flink was afgenomen merken we de laatste twee jaar gelukkig langzaamaan dat we weer steeds meer leden krijgen. Bij het bedenken en organiseren van leuke activiteiten kan ik altijd hulp gebruiken. Heb je vragen met betrekking tot de jeugd, spreek mij gerust aan.